0

Your Cart

Om os

Nicetrap er et brand af Oehtech ApS

Vi er en grossist som både opfinder- og udvikler egne private label produkter samt forhandler andres. Hos os er kvaliteten og innovationshøjden i højsædet, som tilsammen sikrer en bæredygtig profil med fremtidens produkter i porteføljen. Oehtech’s bæredygtige profil ved udvikling- eller udvælgelse af produkter indebære et fokus og en vurdering af 3 perspektiver, det sociale, miljøet og det økonomiske.

Oehtech er grundlagt i 2016 af Oliver Evald Hansen som et resultat af at udvikle et produkt, Nicetrap musefælde. Nicetrap  kom på markedet i august 2021, hvor det hurtigt blev solgt ind til diverse webshops samt forhandlere, hvor eksempelvis jem&fix er i blandt.

Nicetrap er nu en produktkategori til fælder hvorunder Oehtech sælger både private label og forhandler andres produkter. Produkterne i Nicetrap-sortimentet er ud fra deres innovationshøjde nøje udvalgte- og udviklede produkter, der vurderes som værende fremtidens fælder.

Vores ultimative formål er, at gøre fremtidens produkter tilgængelige for forbrugeren.

I dag består teamet bag Oehtech af Oliver Evald Hansen som CEO og grundlægger med support fra Investorer og et godt netværk af samarbejdspartnere